Fura vagy te nekem Péter.

Menjünk végig a "Ki vagy te?"-"Miről beszélsz?"-"Hogyan beszélsz?"-"És mindennek mi értelme van?"-vonalon.

A szakszervezeti vezető amúgy is egy furcsa állatfaj. Képzeljünk el mennyire hiteles ha valaki úgy képviseli a melósok érdekeit, hogy ötször annyit keres mint az átlag és negyedannyit "dolgozik". Mert ha jól sejtem te sem álltál még síppal-bottal a kereszteződésben. Tehát akkor adott ez a figura, te Péter és ha jön még az Árok Kornél haverod akkor már ketten vagytok tele önbizalommal. És hülyeségeket beszéltek.

Itt rátérnék arra, ami az igazán fontos a történetben. Egy jóléti állam, mint Hollandia megengedheti magának, hogy hamarabb nyugdíjazzon széles csoportokat. Mi nem. Lehet, hogy ferkó cimborádnak elhitted, hogy nagy a jólét, de akkor nekem kell felvilágosítani téged, hogy ez kamu. Tehát amíg egy ápolónőnek 40 évet kell gürcölnie szerintem ti is húzhattok vissza forgalmat irányítani. Az állam bácsi kiképez titeket a saját pénzén, foglalkoztat éveken keresztül azért, hogy majd 40 évesen már nyugdíjat fizessen nektek és minden tapasztalatotokat az Expol Kft.-ben kamatoztassátok. Leginkább feketén. Péter, szerinted ez így nem sántít? És ne mondd azt, hogy erre az életpályára akar minden rendőr kerülni! A fiatal rendőrök nem arra pályáznak, hogy alacsony fizetésből kihúzzák nyugdíjig, majd utána seftel még valami biztonsági munkát. Nekik most kell jó fizetés a kiszámítható jövőhöz. Tehát mint szakszervezeti vezető hülyeséggel uszítod a rendőröket. Ez baj.

És miértis nevezem ezt uszításnak? Induljunk ki 2006 őszéből. Nem érzed, hogy miután emberek szemét lőttétek ki, nyugdíjasokat hajkurásztatok lovakkal a körúton , kocsmákban iszogató fiatalokat rúgdostatok és könnygázba borítottátok a fél belvárost, mindezt a feri kedvéért, hát hogy mondjam: Minimum kussolnotok kéne??? De legalább ne nyitogassatok tűzcsapokat, ne égessetek zászlót és a füstgránátokat is hagyjátok otthon. Mert egy büdös szavatok nem lehetne, ha jönne egy osztag TEK-es és szétverne titeket a fenébe.

Péter, te olyan dolgokat nyilatkozol amiket nem akarok elhinni. "Nem hagyhatjuk, hogy a kormány a legelesettebbeket és legrászorultabbakat, rokkantakat, árvákat, özvegyeket, nyugdíjasokat, munkanélkülieket mélyszegénységbe taszítsa (...)" Péter, te politizálsz! Rendvédelmis létedre politizálsz. Méghozzá a baloldalon. Ugyanúgy beszélsz mint Lendvai Ildikó (elgondolkodom, hogy ezentúl Ildikónak hívjalak-e...). Péter, Lendvainak lenni nem éri meg, ezt csak megsúgom. Tavaly nagyot buktak, idén szétesnek, butaság lenne velük menned, bár sajnálni nem foglak.


És ami még árnyalja a történetet az a Június 16. A magyar rendvédelmi dolgozókat kivezényled az utcára bohócjelmezben? Neked elment az eszed? Nagy Imre kivégzésének, valamint újratemetésének évfordulóján? Micsoda bolsevik elme a tiéd? Vagy már azt a csütörtököt is a szocik mondták meg neked? És mindezt vigyorogva közlöd, mint egy óvodás aki egy jó heccre készül. Majd hozzáteszed, hogy nem tudod garantálni, hogy békés lesz. Péter, te hülye vagy.

Én azt mondom felejtsd el ezt a sztrájkbizottságosdit. Rendőrként a rendetlenséget pártolni öngól. Arról nem is beszélve, hogy pont a rendőröknek teszel rosszat Péterem: hiszen a megbecsülésük így is a bányászbéka alatt van...

Címkék: tüntetés rendvédelmi kónya péter

A bejegyzés trackback címe:

https://zsideszes.blog.hu/api/trackback/id/tr822977500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyarmatidoktor 2011.06.12. 23:01:56

Igen.

Feltűnt, hogy ÖSSZENŐTT, sövényszerű szemöldöke van. Ettől még örmény is lehetne...

De mennyi esély van rá, hogy örmény nemzetiségű??

NEEEM, Kónya Petár ZSIDÓ - mint az állat! Nézzétek a cserpákját, a sunyiságát,

MÁRIS PRIVATIZÁLTA /Árok tirpákkal/ A DEMONSTRÁCIÓT!
Na, és ez:
onoguristan.blogspot.com/2011/06/rendor-profilja-e-honban-avagy-ne.html
süti beállítások módosítása