Eltelt a szombati nyílt levél megjelenése óta több, mint 4 nap. És ennyit sikerült kiizzadni a szittya-oldalon.

Pár gondolat így elöljáróban. Vona "úr" csöndben van. Mekkora filózás mehetett ott náluk, hogy vajon ki válaszoljon, mert válaszolni kell! Előfordulhat, hogy tologatták egymásnak, hogy inkább csináld te, neked jobban megy! De mindenképp meg kell adni a zsideszeseknek ami jár nekik, mégis mi vagyunk a keményebbek heh! Jól megadták. Ezt a választ igazából csak kiröhögni lehet, komolyan venni nem. Gárdista Sanyi, aki jó 20 éve keresi helyét a médiafelületen, és kikötött a jobbiknál, aki ugyebár gárdista, úgyhogy keménygyerek, még Szigetmonostor polgármesterének is levágott pár tockost, mert megteheti (szerinte), nah ő lett a megmondóember. Viszont el van tévedve. Halló Sándor! Ez a levél nem odament, egy kicsit feljebb a Vonának! Losonczy Pál is keménykedik, ő is odamond a zsidesznek, pedig pár éve még jó volt, hogy adtak munkát, most már rohadék banda, meg kell mondani nekik. Just do it, mindenki jót kuncog rajta...

Lám itt van a válasz, egyenest a barikad.hu-ról. Az én szerény kis gondolataim, a zsideszesek "átkozott színével": narancsárgával láthatók.

 

"Pörzse Sándor:

Válasz Bayer Zsoltnak! (a választ Vona Gábortól vártuk)

Zsolt!

Azt a levelet, amit a szombati Magyar Hírlapban hozzánk(nem hozzátok, titeket csak megemlített, nem vagytok ti olyan nagy emberek) intéztél, egész egyszerűen elintézhetném (intéz-elintéz???hogymi??) annyival is, hogy szánalmas, hogy egy ilyen tehetséges ember, mint Te, idáig süllyedt. Magyarul: egy szarházi vagy (adni kell a zsideszesnek). De ezt pont azért nem értenéd, mert egy szarházi vagy (nem csak szarházi, hülye is.megy ez!). Úgyhogy részletezem.

Először is túl jól ismerlek ahhoz, hogy erkölcsről papolj nekünk. Ezt Te is érzed, hogy a Te esetedben szürreális. Miután jól ismerjük egymást, tudom, hogy gondolkozol. Ahhoz túl sok időt töltöttünk együtt az általad is említett boros poharak mellett, hogy ne tudjam, ezt a cikket tollba mondták Neked (nyílván, Bayer Zsolt erről híres). Hogy ezt Te miért vállalod folyamatosan, az legyen a Te dolgod. Ami a baráti társaságunkat illeti, az gyakorlatilag már rég kivetett Téged magából, és nem azért, mert „fideszes” vagy, hanem, mert minimális baráti elvárásoknak sem feleltél meg (magánügy). Talán nem vetted észre, milyen döbbenten ült a társaság, amikor három éve, Erdélyben feketén-fehéren kiderült, hogy a HírTV-ből történt kirúgásomról a közöttünk ülő feleséged semmit sem tudott?(magánügy) Mindezt úgy, hogy a kirúgásomban akarva-akaratlanul főszerepet játszottál. Tehát ennyire volt ez téma nálatok, a családi asztalnál, hogy az egyik barátod „miattad” vesztette el a munkáját. Vagy említhetném azt is, hogy az általad a leveledben visszasírt barátaidnak olyan apróságokat felejtettél el megemlíteni, hogy elváltál, aztán később megnősültél (magánügy). Ha jól emlékszel, ezeknél a baráti asztaloknál igen színvonalas politikai viták folytak, melyekben Te ugyanúgy elmondtad a véleményed, mint más. Sőt, meg merem kockáztatni: sokat tanultunk Tőled (nem eleget). Ráadásul mi ketten igen jókat röhögcséltünk hasonló humorunk miatt. És mindezeknek vége. Nem azért, mert én jobbikos lettem, hanem azért, mert a NAGY Fidesz-médiaóvodában Te Csintalan Sándorral és Vámos Györggyel totyogsz bájosan gügyögve a beígért torta felé (óvoda???megkaptuk...). Hát ez lettél Te, Zsolt. Úgyhogy TE is abba a kategóriába tartozol nálam ezentúl, mint Vámos György. Nem, hogy nem kell köszönnöd, hanem ha két méteren belülre jössz, támadásnak veszem (és vigyázz Zsoca! Szigetmonostor polgármestere is pórul járt.Ilyen kemények a gárdisták, annyi lesz neked.politikai kultúra: az van!!). Úgyhogy utoljára: szevasz.

Utóirat: természetesen Vona Gábor olyat sosem mondott, hogy 20 millió oroszt hozna be az országba - de ezt Te is tudod - úgyhogy a Csintalan-Vámos hasonlat mellé illesszünk be egy Kovács Lászlóit is. (23 millió román, emlékszel, ugye?) (a "leszocizás is megvolt, hurrá)

Losonczy Pál:
Zsolt,

Az a helyzet, én még annyira sem méltatlak, mint Sanyi (keménynek kemény). De hadd tegyem hozzá: szerinted, az általad említett Turul nevű baráti társágban miért maradtunk rajtad kívül tizen ugyanúgy barátok...? (magánügy) "

 

Úgy hiszem ezt nem csak én érzem kevésnek. Személyeskedni mindenki tud. Kicsit olyan hangulatot idézett nekem a válasz, mint amikor a kocsmában ennyi az érv: "MIVAAAAN? MIAZ HOGY MIVAAAAN?". Ennél nem több. Az egységnyi gárdista-jobbikos-nemzetmentő meg elolvassa, és mivel ismerős neki a helyzet, azt mondja jahj de kemény srácok, büszke vagyok rájuk. Nyílván egy gárdistának mindig igaza van. Hisz felesküdött a Szent Koronára (degradálva ezzel az eskü fogalmát...)! És jól megadta a zsideszesnek. Pont elégszer említették Csintalan nevét is, ezzel megmutatva, hogy Zsolt igazából a komcsi zsidesszel kokettál, és mi vagyunk azok akik képesek voltunk rá, hogy jól megveressük, kiraboljuk, megérdemelte! Vesszen a komcsi. Azt sikerült elfelejtenie Pörzsének, hogy jóideig együtt is dolgoztak Csintalannal, de ez nyílván nem fontos.

Ez a válasz nálam elégtelent kapott. Az bizony karó, bárhogy is szépítjük. Normális országban haza kéne menni, és odahaza el kellene magyarázni Vona apánknak, hogy igazából hogy sikerült ez. De normális országban, Vona apánk tudná, hogy mindegy mit mond, nem tanult eleget, ez volt a hiba!
Viszont ebben a helyzetben az a szomorú, hogy csak azok gondolják így, akik átlátnak ezen a buta propagandán. A kurucinfo fan club továbbra is eljenez: lám jól megkapta megint a zsidesz a magáét!
 

 

Címkék: pörzse jobbik vona

A bejegyzés trackback címe:

https://zsideszes.blog.hu/api/trackback/id/tr121808263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Kölök 2010.03.04. 17:42:46

Nos,egyetértek hogy a "szánalmas" szó sem elég kifejező erre a próbálkozásra.Először is...a Vona vagy nagyon elfoglalt,vagy nem tud mit reagálni,ezért a "hűséges" "fuss ki,öblítsd ki" hosszú nyelvű cimboráira bízta a válasz adást,ami rossz ötletnek bizonyult,ugyanis semmi mást nem tudtunk meg csak hogy a Pörzsének nagyon széles az intim szférája és agresszív lesz,ha azt megsértik...Ugyanakkor ha valaki ezt elolvassa,az az érzése támad hogy két szóban meg lehetne fogalmazni azt amit a szittyák produkáltak:konkrétan körbeírták a bennük megfogalmazódott "kurva anyád" kifejezést,mert hát ugye ezt így nem lehet leírni.Egy szónak is száz a vége,nincs rá megfelelő szó,ami hűen kifejezné ezt a "válasz-félét"...

Zaga · http://zagaspoint.blog.hu 2010.03.04. 19:23:43

látszik, hogy semmi értelme vitatkozni a kurucinfósokkal. Semmi érdemi reakció nem volt Bayer felvetéseire.

matchboxrider 2010.03.04. 20:07:40

@bulzaga:
csak nem alacsonyodnak le idáig :D
idézném Mr. Gerissont: "a suliban az árja nem járja"
süti beállítások módosítása