Az ám!!! Angyalföldön is közeleg egy rendszerváltás. Mondjuk, hogy ideje lenne már...

Hogy miért gondolom, hogy közeleg az MSZMP vége a 13. kerületben? Van egy hangfelvétel-sorozat az alábbi címen: http://angyalfold.blog.hu/ Ezen kedves Szanyi Tibor MSZMP-MSZP káder valószínűleg egy területfelelősi egyeztetésen beszél.

Nézzük át abból a szemszögből, hogy vajon hogy rögzítenek, majd publikálnak egy ilyen felvételt? Az őszödi-beszéd óta van egy ilyen vonulat az MSZP-ben: zárt, bizalmas üléseken jól felvesznek beszédeket.

Ahhoz, hogy tisztán lássunk:

  •  a felvételből kiderül: a megjelentek, a kampánycsapat jókis ÁFA-mentes summáért csinálják, amit csinálnak
  • ne felejtsük el, hogy Angyalföld olyan szocialista fellegvár, ahol országos helyzettől függetlenül mégis óriási MSZP-szavazóbázis van
  • ez a beszélgetés bizalmas! általában évek óta együtt dolgozó emberek vannak ilyen megbeszélésen
  • ennek ellenére valaki rögzíti, most függetlenül attól, hogy nyílvánosságra hozza-e

Ezekből rá kell döbbenjen az ember. Ezek az úrak-hölgyek nem meggyőződésből csinálják az egészet, hanem az ÁFA-mentes lóvéra hajtanak. Meg amit még ki lehet sajtolni Szanyiból a felvételért, és mivel látjuk-halljuk: Tiborunk keveset ajánlott...

Az a része nem lep meg, hogy átjelentkezőket szervez a választókörzetébe. Én tudtam, hogy csinálják, nálunk is csinálták 4 éve. Nekem az tűnik fel ebből, hogy rohad a rendszer belülről! Szanyi Tibor, az MSZP egyik vezető arca, már a sajátjai közé sem tud leülni egy jókis parasztkodásra ("A hölgyek pöcséről is folyni fog a víz"). Képzeljük el egy céget, ahol a vezetőnek mindig maga mögé kell néznie, mert az alkalmazottak akármikor alávéghatnak. Ez vicc.

Lassan elfogy a levegő körülötted Tibi! Már az sem hatott meg senkit, hogy "kékcédulás" szavazást emlegettél egy reggeli műsorban. Egy dolog maradt ugyanis nálad: A "fidesz rohadék-kártya"... Egy olyan helyen vesztettél, ahol eddig mindig első körben nyertél. Nincs egy hiteles ember sem feletted, sem alattad a pártban. És, amint a felvételből kiderül: Te sem vagy az...

Címkék: mszp szanyi tibor választás 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://zsideszes.blog.hu/api/trackback/id/tr531926680

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Angyalföld: ez a harc lesz a végső 2010.04.19. 00:31:39

Az MSZP története az MSZMP hosszúra nyúlt hattyúdala. Az angyalföldi vereség jelentheti a Kádár-rendszer szimbolikus lezárását. (Kép: retronom.hu) A választás második fordulója előtt a legnagyobb figyelem a XIII. kerületre irányul. Itt található ugy...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zaga · http://zagaspoint.blog.hu 2010.04.16. 13:29:22

Szoros lesz még itt a második forduló, de Tibi mindent megtesz, hogy lejárassa magát. Nem fog hiányozni.

ChiefChief 2010.04.17. 06:25:39

Csakúgy mint az MSZP, most végérvényesen leszerepelt Szanyi Tibor. Azt gondolom ez az a pillanat, amikor ciki lett rászavazni. Nem csak megjelent a hangfelvétel - de el is iserte, hogy ő van rajta. Ezek után nem az a kérdés, hogy eljöttek-e vidékiek rászavazni, hanem az, hogy erre buzdított, majd pedig pont ezt itélte el.
Nekünk XIII. kerületieknek kell összefognunk, mert Szanyiban nincs annayi tisztesség, hogy visszalépjen - bízik a régi kommunistákban, akik őt eddig gond nélkül beszavazták.
Van alternatíva ma a XIII. kerületben. Először is az igazi baloldalt új párt képpviseli - még ha sok gyakorlatlan fiatal is aképviselőjük, és még akkor is, ha eddig csak ebben és a mérhetetlen önbizalmat sugalló naivitásoktól sem mentes programjuk terjedelmében mások - az LMP képviseletében Tordai Bence. Sokunknak, függetlenül attól, hogy a Fidesz szineiben indul mégis dr Szalay Péter főorvos az aki az elfogadható alternatíva - egyszerre lehet egy szimpatikus, szélsőségektől mentes ember a képviselőnk, és a kormánypárt képviselője is. Ráadásul neki van esélye is Szanyit kiütni - az eddigi eredménye is nagyon jó!
süti beállítások módosítása