Hétfő reggel. Magyar Császári-, és Királyi televízió. Morvai Krisztina, három újságíró. Kissé felhergelt a történet. A jobbikosok mindig mosolygó ovónénije nem hajlandó szóhoz juttatni senkit. Csuhajja. www.youtube.com/watch Ez ugye egy mozgalom, minden platformon hallgathatjuk tőlük, hogy nem kapnak médiafelületet. Ehhez képest minden reggel mocskolódik egy jobbikos a köztévében. Ezzel nem is lenne baj, ha lenne olyan műsor, hogy: "jobbikosok monológja ma reggel". Bemondanák előre, és szépen el lehetne kapcsolni. De így mindig ránéz az ember, hogy hátha most először képesek lesznek értelmesen viselkedni. Vajon miért nem lehet szépen, minden kérdésre válaszolva kitölteni a műsoridőt?

Ez a hangulat arra emlékeztet, amikor mindenki hülye ugye, és csak én(vagyis mi) vagyok helikopter. Unalmas, populista szennyet sikerül csinálni egy televízióműsorból. Most sorolhatnám a marhaságokat, amik kiverik a biztosítékot a normális gondolkodásomban. Megy a 20 évet a 20 évért, Budaházy-mosdatás, belerúg a Magyar Hírlapba, Izraelnek is neki kell menni. Jahj emberek. Szarban az ország, ez tény. Megoldásra van szükség, nem újabb problémákra. Szerintem az országnak nem hiányzik ez a szemlélet. Nem kell magyar gárda, folyamatos Izrael-rúgdosás, tajtékzó hisztis Morvai (akit Jézusom, köztársasági elnök-jelöltnek szánnak, hát brutális...), hídlezáró Novák Előd, és sorolhatnám. Ez a hangulat abszolút nem hiányzik. Majd mi jövünk, és felforgatunk mindent. Köszi, aranyosak vagytok, de ne...

Címkék: jobbik morvai krisztina novák előd

A bejegyzés trackback címe:

https://zsideszes.blog.hu/api/trackback/id/tr851867377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása