Milyen melléknév a "magyar"?

 2010.03.18. 16:37

Ezen elgondolkodtam. A Nemzeti Ünnep után fogalmazódott meg bennem a kérdés. Kinn jártam a Deák tér mellett, kiváncsi voltam erre a "seregszemlére". Jó vicc. Milyen sereg volt ez? Ők voltak akik úgy illetik magukat, hogy: ők a "magyarok".

Nah ez jókora vicc lenne. Ízelítőt kaptam a militáris divat, legváltozatosabb vívmányaiból. A kifutó hiányzott, de megállapítható volt, hogy a 2010-es "magyar" divat legkelendőbb összetevői:
-bomber dzseki (lehetőleg nem a keki-narancs eredeti repülős, hanem a 3-4000 Ft-os fekete bóvli)
-oldalzsebes katonanadrág (lehet fekete, avagy terepszínű)
-bakancs
-minnél több piros-fehér-zöld, vagy piros-fehér kiegészítő. legyen az akár zászlón, kutyán, táskán, valójában mindegy. lényeg, hogy látni lehessen, hogy ő biza "magyar"!


 

Noh, de ne menjünk azért itt bele minden részletbe. Jobbik első naggyűlése, megvolt minden, amire számítottam: Pörzse volt megint a nagy, okos, jól megmondóember; Morvai megint tökhülyeségeket beszélt, Táncsicsot párhuzamba állította Budaházyval, előbbi tuti kikérné ezt magának; Szegedi Csanád magyarbolttulajdonos a szocikba rúgott bele; huza-Vona Gábor meg a szokásos lózungokat sütötte el. Ők a "magyar" vezetők ugyebár, hát jó.

Viszont történt valami, ami mellett nem szeretnék elmenni szó nélkül. Felkerült a netre egy videó, amin egy, a gyűlés utáni dúlakodást mutat be: www.youtube.com/watch

Itt látszik ugye, hogy állítólag vannak olyan magyar állampolgárok, akik nem "magyarok", vagy vannak, akik náluk "magyarabbak", mint a kötekedő idős úriember a videón. A nem "magyarok" nem sétálhatnak a dolgukra a Székely Himnusz alatt, a "magyarok" viszont káromkodhatnak ugyanekkor, és persze zsidózhatnak kényük-kedvük szerint. Nem csodálom, hogy valakiben elszakadt a cérna, van ez így. Rögtön megy a 'komcsit fogtak' ordibálás. Hát persze, aki lekever egyet egy "magyarnak", azért mert bunkó az tuti hogy komcsi, nomeg zsidó. Így megy ez, egyszerű.

Sajnálom, hogy ilyen egy nemzeti ünnep nálunk. Van a "nagyon magyar" része az országnak, akik kvázi katonabohócnak öltözve "szebbjövőzik", "fehérmagyarországozik", cigányozik, és beleköt azokba akik kevésbé "magyarok". És megint előjön az, hogy aki nem "magyar" az bizony zsidó. El kell gondolkodni, hogy most jó-e nekem ha "magyar" vagyok, én momentán jobban érzem magam zsideszesnek. Hiába, a híd másik oldalán más hangulat volt...

Címkék: jobbik március15

A bejegyzés trackback címe:

https://zsideszes.blog.hu/api/trackback/id/tr651850020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása