Bolgár úr fél. Az nekünk jó?

 2010.11.26. 12:16

2010.11.26. Népszava. Nem másolom ide az egészet, mert két sornál többet Bolgár úrtól nem engedek a blogomra. Ő idevaló is, meg nem is.

"Ám ha közben hagyja (az EU, a szerk.), hogy a magyar periférián valaki szétverje Európa demokratikus alapjait is, akkor Európának is vége, unióstul. Kezdjenek már félni! Én már elkezdtem.”

Ezzel most mit tud kezdeni a szavazópolgár? Bolgár fél, na és? A kádárnyugdíjasokon kívül van aki komolyan veszi? Mióta fél ez az ember? Ezért fizetik kérem...

Az az ember, aki oroszjóskástul, désijánosostul, grécizsótistul egy emberként kiállt gyurcsány mellett most retteg. Sőt rettegésre agitál. Szerintem pont ez jelenti, hogy jól mennek a dolgok.

Bele se merek gondolni milyen lenne, ha az ATV "újságíróklubjában" a fideszt dícsérnék orrba-szájba. Kísérteties belegondolni is. Elképzelem, ahogy a klubrádióban Bolgár leteremti a betelefonáló volt munkásőrt azért, mert a fidesz ellen szólt. Dési János csakis népzenét játszatna. Andressew Iván beállna nemzeti motorosnak, a feje megvan hozzá. Debreczeni könyvet írna "Gyurcsány és a trükkök százai" címmel. Grrrrr. Cudar egy világ lenne.

Nektek ezt kell csinálni, mert ezért fizetnek. Máshoz meg nem értetek. Engem nem zavar. Ma este nyugodtan fogok aludni attól még, hogy tudom bolgárgyurka retteg. Sőt!

 

Címkék: atv bolgár györgy

A bejegyzés trackback címe:

https://zsideszes.blog.hu/api/trackback/id/tr642474518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása