Felmerült bennem ez a kérdés. Harsongja a jobbik, élükön ugye huza-Vona Gáborral, hogy 20 évet, a 20 évért. Ha már ilyen populista lózungokat pöffentgettek, akkor rákérdeznék: Ti, nagy nemzetmentő hazafiak, szittyák leszármazottai, HOL A BÜDÖS LÓPIKULÁBAN VOLTATOK PONTOSAN 4 ÉVVEL EZELŐTT? 2006-ban meg volt az esély arra, hogy leváltsuk a gyurcsányékat. A kampányban mi kidolgoztuk magunkat, ennél többet nehéz lett volna tenni, de egy jobbikossal nem találkoztam. Sőt, szintén kevés volt az ilyen népnemzeti felfogású zsebforradalmár is! Akkor nem volt szarban az ország? Akkor nem volt -ahogy ti mondjátok- "cigánybűnözés"? Erre nem kifogás az, hogy még a jobbik infrastruktúrája nem volt elég fejlett egy önálló kampányhoz. Én a szavazókra célzok, arra a rengeteg emberre, aki hirtelen nagymagyar lett. 4 éve nem akartatok tenni egy, hogy is mondjátok: Szebb Jövőért? El lehetett volna jönni, segíteni a változást akkor, de valamiért nem tettétek. És sejtem, hogy azért, mert jópáran tőletek vagy nem is szavaztatok, vagy a szockókat támogatta. És utóbbiak a leghangosabbak manapság...

8 éve megvan a rendszeres kifogás a fidesz ellen, amit maguktól a választóktól hallok. Ez így szól: "szimpatikus a program, nem mindenkit bírok a pártban, de most inkább mást támogatok, aztán maximum nem nekem lesz igazam". Ezeknek gratulálok, mert nem is lett igazuk, frankón megjósolták. Így jártunk 2002-ben inkább az mszp-t támogatták, a franc tudja miért. 2006-ban az volt az általános kifogás, hogy még egyik kormány sem volt hatalomban 8 évig, próbáljuk ki milyen lesz, maximum tévedünk. Tévedtetek!! Ráment az ország, veregessétek meg a vállatokat! És most, 2010-ben azokat a kifogásokat hallom, hogy a fidesznek van így is elég szavazója, és szimpatikus a jobbik programja, meg ugye tiszta arcok, akik még nem voltak, blablabla... én most őket támogatom, majd maximum megbánom. Hát gratulálok nektek is emberek! Négy évente van országgyűlési választás kishazánkban. És mint a tippmixre, úgy nyomjuk az X-eket. Majd maximum nem jön be. De, amíg tippmixen egy bukós meccsbe nem döglik meg senki, nálunk látszik, hogy tömegek élete megy rá arra, hogy szarul tippeltek!

Általában ilyenkor jön elő az az érv, hogy de ez a zsidesz. Van itt minden elvileg, a kurucinfo megírja, úgyhogy tényleg így kell lennie: cionista zsidók, kommunisták, kommunisták leszármazottai, moszad terroristák, maffiózók, miegymás.
Szomorú...
Mégpedig azért, mert a 2006-os országgyűlési választásokra nem lehetett mozgósítani a fentebb említett réteget... Egy olyan kampánnyal nem lehetett, amiben nem volt zsidózás, nem emlegetett senki lámpavasat, amire politikusokat húznak majd fel, nem kampányoltak Csintalan megverésével, "cigánybűnözéssel", magyar gárdával. Egy érveken alapuló, 21. századi kampány volt. Erős programmal, és persze bemutatva a szocialista mutyikat (amikről később, Balatonőszöddel kiderült, hogy mennyire így volt!). Akkor nem ment. A mai jobbikosok egy kis része talán a fideszre szavazott, de a többi vagy nem ment el, vagy odanyomta az ikszet az mszp-re. Most viszont megmozdultak, és ez az ami sajnálatos: van egy olyan réteg a mai Magyarországon, akiket pár utcai randalírozással, folyamatos zsidózással, valamint pár populista lózunggal a'la húza-Vona Gábor meg lehet fogni és az ország ellen lehet hergelni. Na bravó.

De visszatérve 2006-ra. Tavasszal a jobb oldal elvesztette a választást. Pont. Nem volt könnyű feldolgozni, főleg emlékszünk-e még, hogy az MDF akkor a két forduló közt tolódott át a bal oldalra. Nem volt hajlandó visszalépni a fidesz javára, és ezzel minden esély elszállt. Tehát, akinek az elmúlt 4 év a kínok kínját jelentette, ne feledje el megköszönni nekik is! Tehát 2006 nyara, nyár vége. Önkormányzati választások. Itt bukkant fel először a jobbik. Kopogtató-gyűjtés, 3db ajánlószelvény mindenkinél: főpolgármester, polgármester, önkormányzati képviselő. A jobbik Tarlós Istvánt támogatta, mint főpolgármestert, viszont se önkormányzati képviselőket, se polgármester-jelöltet nem indítottak. A jobbikos aktivisták kimentek kopogtatózni, a "jobb oldal nevében Tarlós úrnak"-szöveggel. Sokan oda is adták nekik, mégpedig úgy, hogy csak a főpolgármesteres kopogtató kitöltve, másik 2 üresen, aláírva. Ezzel párhuzamosan több körzetben is el tudott indulni egy bizonyos "zöld demokraták" nevű formáció, akikről se előtte, se utána nem lehetett hallani. De az ajánlókat "összeszedték valahogy". Ez a banda kizárt, vagy kilépett fideszesekből állt, és a polgármester választáson több szavazatot vittek el, mint amennyivel kikapott a fideszes polgármester-jelölt, Kupper András. Ez volt az első benyomásom a jobbikról helyi szinten. Nem túl rózsás: "összebiankóztak" egy olyan pártnak, ami csak annyira volt jó, hogy hatalomba tartsa az MSZP-s városvezetést! VASTAPS!!!

Ugye ősszel került nyílvánosságra az Őszödi-beszéd. Megindultak a tüntetések, eleinte békés hangulatban, majd egyre erőszakosabban. Sokan elhitték, hogy lehet itt forradalmasdit játszani. Mintha ezzel bármit is elérnétek. Én hittem abban, hogy emberek tízezrei képesek úgy hangot adni véleményüknek, hogy nincs zsidózás, nincs kukaborogatás, nincsenek lángoló autók, hanem a pusztán jelenlétükkel tüntetnek a politikai hazudozás ellen. Rosszul gondoltam. Hiba volt mikrofonközelbe engedni Budaházyt, Toroczkait, Gondalacit és hasonló észlényeket. Ezek után, akiben kiverte ugyan a biztosítékot Ferenc testvér a beszédével, de ilyen emberekkel nem volt hajlandó egy követ fújni, inkább otthon maradt. És a maradékból csinált propagandát a jobbik. A "forradalmárokból". Akik úgy megostromolták az MTV-székházat, hogy még az italautómatákat is kifosztották. Minden elismerésem. Rendőri ellenállásba nem ütköztek, nyílván csodás reklám volt ez Demszky-nek, ezzel nyerte meg a választást. Úgyhogy nagy forradalmi jótevőink, tessék megköszönni magatoknak, hogy 20ik éve irányítja ez a tehetetlen, arrogáns ember fővárosunkat.

2006 őszétől minden nemzeti ünnepünk ugyanarról szólt Budapesten. Fütyülés, tojás, balhé, rohamrendőr, könnygáz. Szégyelheti magát, aki forradalmasdit játszott. Viszont van itt egy kis érdekesség. A fidesz naggyűléseket, 2006.10.23. után borzasztó készültség kísérte, még egyszer nem történhetett meg az a borzalom, hogy pár huligán miatt a rendőrségünk rommáveri a megemlékezőket. Igyekeztünk minden provokációt leszerelni még időben. 2007. március 15-e. Nyílván megy a városban a tojásdobálás, fújolás, könnygáz. A fidesz sikeresen megóvja megemlékezőit, véget ér az ünnepség, mindenki nyugodtan indul hazafelé, és az astorián hangokra lesz figyelmes az ember. Egy alacsony, kuglifejű, szemüveges gyerek tol egy babakocsit, amiben egy hangfal van, és mikrofonon ordibál, hogy mindenki kövesse őt, mert indul kiszabadítani Budaházy Györgyöt, az aradi utcai NNI székházba. Kvázi uszítja a jónépet törvénytelenségre. Ő kéremszépen nem más volt, mint (dobpergés...) Novák Elődke. Páran akik elmentek mellette felszólították (ki kultúráltan, ki kevésbé), hogy ezt fejezze be. Nem értett a szóbol, pedig már jópáran győzködtük, én kísérletet tettem kivenni a kezéből a mikrofont, és mitadisten a nyakát fogtam meg, megesik na. És egyből ott volt két rendőr, hogy igazoltasson engem, szervezőt. Közben Elődke, a hős forradalmár vitéz, már sehol nem volt. És ez az ember, ma országgyűlési képviselő-jelölt. Furcsa.

Ő az. Novák Elődke. Nem minősítem, nem akarok mocskolódni. Egyszerűen, amit csinál az jópár normának nem felel meg. És ennyi. A kurucinfó egyik tollnoka. Ez önmagában leírja az embert. 

A Jobbik jelöltje Budapest 17. számú OEVK-ben. Mióta jelölt, minden egyes fórumon jól belerúg egy helyi zsideszbe (hamár ugye kurucinfós). Kicsit kezd úgy tűnni, hogy itt mindenki hülye, csak ő az aki helikopter. Ő nem válogat az eszközökben, megteheti, hisz kurucinfós forradalmár.

Történt a minap, hogy egy mosolyogtató videót készített a helyi fidesz, a kopogtató-gyűjtésről ( www.youtube.com/watch ). Semmi mocskolódás, aki megnézi kicsivel jobb kedve lesz, és ennyi. El sem telt két nap, előkerült egy másik videó. Feltöltője nem okoz meglepetést: "magyarforradalom", Nagy-Magyarországos avatar. A videó ugyanaz, mint a miénk kiegészítve pár mocskolódó beírással. Másnap már a kuruc.info és a barikad.hu is reklámozta. A barikád pár óra múlva levette, valaki a tudtukra adta, hogy ebből csúnya pereskedés lehet, de a reklám megvolt neki. Persze a kommentekben is megy a szapulás. Kupper zsidó, orosz is, apja komcsi volt, a nagyapja még komcsibb, csodálom, hogy nem hozták ki, hogy ükapja meg labanc ráadásul. Sunyi kis taktika, de sajnos beválik. És midnezek mögött ott van a nagy gerilla-harcos Novák Elődke. Aki szerintem még életében nem mosolygott, de igazi keménygyerek... Én nem fogom békén hagyni, róla még egészen biztosan lehet itt olvasni!

Címkék: jobbik novák vona előd

A bejegyzés trackback címe:

https://zsideszes.blog.hu/api/trackback/id/tr121831122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P.Gáspár 2010.03.27. 01:08:11

Üdv,

Nem akarok bántó lenni, de megmondom én, hogy hol voltak a srácok korábban: Vona bizony-bizony Orbán polgári körében kezdett, Morvai Hisztike meg a Fidesz jelöltje volt az ENSZ egyik emberijogi bizottságában. Jahogyja. Barátomuram: a vállrólindítható hülyéitekből biza önjáró hülyék lettek sajnos, és most már a fejetekre akarnának nőni, ami elhiszem, hogy idegesítő a Fidesznek.

Ettől a ténymegállapítástól persze még sose neveznélek fasisztának. Gáz, ha más ezt teszi.

Novák Elődke meg megmaradt önjáró hülyének, őt ugyanis már eleve annak teremtette az isten. Kifog rajtam, hogy ennek ellenére hogyan lett ilyen jó csaj, mint a Dúró Dóri a felesége. Persze jobb bele se gondolni, hogy Divízió 88 vagy csak Kárpátia szólt-e a lagzijukon.

Kiváló tisztelettel: egy ex-szocialista szabadúszó történészhallgató.
süti beállítások módosítása