Szávay István jobbikos. Jó neki. Állítólag vallásos parasztcsaládból származik, fontosnak tartja a nemzeti értékeket, és nyílván "nagymagyar". Viszont neki is akadt egy jóakarója, akinél betelt a pohár. Valahogy úgy nézhetett ki a történet, hogy: "Te Pista, együtt részegedtünk le gólyatáborban, együtt szívtunk a HÖK-ben, én pakoltam a fejedre 5 cigisdobozból várat, miután kiütötted magad (ez amúgy szép teljesítmény ennyit fejre pakolni, tisztelet a készítőnek!). Ne szórakozz ezzel a nemzetpolitikai, zsidózos marhasággal, mert nem hiteles!" De kedves István kereste a karriert, mindegy milyen úton, és a régi cimbora felrakta a netre pár buli, igencsak félreérthetetlen képeit: indafoto.hu/v2010/szavay_istvan_jobbik

Félreértés ne essék: eszem ágában sincs erkölcsi prédikációkba belemenni, hogy ilyet egy ép ember nem csinál, mert ez hülyeség. Ez kvázi benne van a pakliban. Fiatal az ember, egyetemista, jönnek a bulik, alkohol, stb. Megeshet, hogy az emberfia elfárad egy ilyen buli alkalmával, bedől egy sarokba, álomba szenderül, és a többi bulizó "kreatív ittasdíszítés"-be kezd. A jobbikos is ember, és az ember néha iszik, nincs is ezzel semmi baj. De két képről essen pár szó. Az első legyen a fentebb látható, számomra ismeretlen segédeszközzel, valamint virslivel való pózolás, ez már aggályos. Ilyet épeszű ember nem csinál, de oké ha valaki idióta és jobbikos az is beleférne, ha mondjuk nem nemzeti tudat neveléséről, és erkölcsös életvitelről prédikálna. De hát azt teszi, kedves István.

Ez lenne a másik kép, ami furcsa nekem. A drogokkal szembeni zéró toleranciával mennyire áll szemben az, ha valaki egyetemista korában, HÖK-ösként egy spanglit készül tekerni?

Jön Dúró Dóra, Novák Előd felesége, aki hoppá első számú szóvivő lett, miután VALAKI Király Andrásról hasonló "bukta"-képeket közölt. Nos szóvivőasszaony nem érti, hogy "miért ne dolgozhatna a művelt és kulturált ifjúságért az, aki egyetemistaként ilyet csinált egy buliban."

Nos kedves Dóra! Senki nem mondta azt, hogy nem dolgozhat. Csak azért szemet szúr a népnek ha valaki bort iszik, és prédikálja a vízet... Ez az álszentség bosszant jónéhány jóérzésű embert. Nekem ne prédikáljon senki erkölcsi tanításokat, ne mondja meg, hogy az ifjúságot meg kell védeni a drogoktól, a romlott élettől, ha ő sem ezen elvek alapján élte fiatalságát. "Meghatározó érték számára a magyar föld szeretete, a munka becsülete, a hit megélése és a hagyományok ápolása."(hivatalos önéletrajz, jobbik.hu). Akkor ugyan megtenné nekünk a szívességet, hogy ne pózoljon "péniszpumpával"?

Címkék: jobbik nemzetpolitika választás 2010 szávay istván

A bejegyzés trackback címe:

https://zsideszes.blog.hu/api/trackback/id/tr431868300

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik: a két pofon kiosztva 2010.03.26. 09:47:30

Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.03.25. 19:41:27

hol teker cigit a 2. képen? én nem látok semmit a kezében :(
uram, maga tud vmit!

babyTrex 2010.03.25. 20:09:51

Amúgy én sem látok semmilyen spanglit. Nem bűn, ha valaki fiatal és jól érzi magát. Ja és szerintem mindenkiről készült már olyan bulizós kép amire nem túl büszke. Ezenkívül szánalmasnak tartom az effajta lejárató kampányt...

48 2010.03.25. 22:27:09

1. Engem az érdekelne, hogy honnan került elő az a péniszpumpa? :D

2. Novák Elődnek van felesége?

3. Nem, rólam még nem készült ilyen kép. Mondjuk nem is vagyok jobbikos. Úgy látom ott divat lett ez a "persze fiatalkorában mindenki züllött, de ha megnő erkölcsös nemzetipolitikus lesz" hozzáállás.

ui: én sem látom a spanglit

A Kölök 2010.03.26. 02:39:40

@varangyos diszkó: az igazság a poháron túl van...és a kellékek egyértelműen erre következtetnek:)

angyalkaaa 2010.03.30. 00:05:35

Jó lenne már ha kiderülne, hogy a jelenlegi ELTE BTK HÖK elnök, valami Nemes L. is nyalja ennek a Szávaynak a fenekét és ott segít a Jobbiknek ahol tud. Úgy rakták posztra .Jó hogy ő képviseli a HÖK-öt mi? Majd ő megmondja kinek menjen szociális támogatás.. közben meg a jobbikot pénzelik és a dékán gondolom nem tud semmiről.

duvail 2010.04.01. 14:05:03

@angyalkaaa:
hm...
a szociális támogatásról nem a Hök-elnök dönt . nincs semmi köze hozzá.
Párttámogatást meg csak úgy nem lehet kieszközölni.

D.
süti beállítások módosítása