Eljött ez a hét is...

 2010.03.09. 00:24

Igen, már csak ezt kell túlélni. Ez az utolsó hete a kampány "uborkaszezonjának". A fidesz volt olyan (állítólag puhány, tehetetlen), hogy nem szólalt meg eddig. Nem is volt, amit kiforgatni. Leszámítva a "kiszivárgott" pár mondatot. Azt is úgy kellett összevágni, hogy végre le lehessen írni, hogy még mindig hazudik a zsidesz! Mindeközben az MDF nevű gittegylet biztosan nem-et mondott a szadeszes kolaicíióra Budapesten. Ugrott a területi lista, törvényesen legalábbis tuti. Az viszont baj. Nem nekem, a jobbiknak és az mszp-nek. Rengeteg szavazó választhat: vagy otthon marad, vagy a fideszre szavaz. Minden felületet körüllőttek már. Nincs olyan nyilatkozat, amibe ne kötöttek volna bele. A program meg csak 15-én jön. Addig meg van egy hét, miközben az ügyészség is dolgozik...

Ennyit a választói hangulatról,

Március 15-e fordulópont lesz az egészen biztos. Jó trükknek bizonyult, hogy 500 méteres körbe akarták szervezni a megemlékezéseket. Sajnos az utóbbi években ez a nap másról sem szólt, mint rohamrendőrről, kordonról, tojásról, sivító polgármesterről, gyurcsány takarodj-ról. Nem elég, hogy Batthyány, Vasvári, Görgey, és még sorolhatnám nem érdemelték meg ezt, Budapest lakosai is rémülettel várták a felfordulást a városban. Meg volt a terv 2010-re is. De a zsidesz "megfutamodott"... Áthelyezték a megemlékezést a Dózsa György-szoborhoz. A balhéhoz át kell menni egy hídon Budára! Nehéz lesz előadni a darabot.

A Fidesz csöndben van. Úgy veszem észre, hogy jobb ez így. Legkevésbé erre a harácsolásra van szüksége az országnak. A Jobbik azért még a héten talál jópár embert, aki válaszol Bayer Zsoltnak: Lenhardt Balázs is köpködött egy sort a barikad.hu-n! Legalább eldöntenék, hogy most Bayer, vagy Orbán írta a cikket... A lényeg, hogy jön a tavasz. Utolsókat rúgja a tél, és vele együtt egy 8 éves kártékony korszak. Aki normálisan gondolkozik egy békés Nemzeti Ünnepet vár. Én személy szerint se gárdistát, se rohamrendőrt nem akarok látni. Egy tavasszal kiviruló várost, egy békésen ünneplő tömeget szeretnék látni, akik elgondolkodnak azon, hogy mit jelent az a kokárda, amit a mellükre tűztek!

De ez a hét ugye még hátra van...

Címkék: jobbik március15 bayer

A bejegyzés trackback címe:

https://zsideszes.blog.hu/api/trackback/id/tr341822951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása